Trajecten

Voor het verwezenlijken van jouw droomhuid

Als je echt serieus aan de slag wil en kan met huidverbetering bieden wij deze intensieve trajecten. Tijdens deze trajecten zoeken we uit wat het algoritme van jouw huid is zodat we deze optimaal kunnen ondersteunen en herstellen. Jij kiest hoeveel tijd en geld je wil investeren en wij zetten al onze middelen in.

 

Tijdens ieder traject onderzoeken we de schakels die met elkaar in verbinding staan en van invloed zijn op de conditie van jouw huid. We bestuderen jouw huidalgoritme en hierdoor kunnen wij achterhalen hoe jouw huid werkt en hoe wij jouw droomhuid kunnen realiseren.

 

Je huid wordt eerst uitgebreid getest met de huidanalyse waarbij we tot drie lagen onder jouw huid kunnen analyseren. Hierdoor kunnen we perfect zien zien ‘wat er nog aan zit te komen’. Wat er zich namelijk van binnen afspeelt zie je pas jaren later terug op jouw huid. Daarom is het van belang om er vroegtijdig bij te zijn en dit proces te vertragen of te stoppen.

 

Afhankelijk van deze resultaten stellen we een behandelplan op. Hierin bepalen we samen met jou de intensiteit van de behandelingen, welke producten het beste bij jou passen en welke methodes en technieken gedurende het traject worden ingezet. Bij iedere behandeling controleren wij weer de conditie van jouw huid om te kunnen bepalen of jouw behandelplan nog up to date is.

Voorbeeldtraject

Casus: een vrouw van 45 met een onrustige, gepigmenteerde huid (donkere vlekjes) wil er graag over een half jaar (rond de kerstperiode) op haar best uit zien met een stralende, rustige en zachte huid.

Haar traject, ‘Huidwerk, beste van de klas’ van 26 weken, ziet er ongeveer zo uit:

  • Meet & Treat van 60 minuten waarbij ze meteen de complete skinlijn van Nimue voor hyperpigmentation mee naar huis krijgt om de huid thuis alvast verder voor te bereiden op de komende behandelingen. Hier zit ook een goede zonbescherming (SPF 40) bij omdat de huid intensieve peelingen zal krijgen.
  • Na 4 weken een nieuwe behandeling. We kijken hoe de huid op de eerste behandeling heeft gereageerd en op basis daarvan starten we de volgende behandeling. Ook bespreken we hoe de producten voor thuis zijn bevallen en kijken we of daar aanpassingen nodig zijn.
  • Na 4 weken hersteltijd een nieuwe behandeling met wederom een hogere dosis werkzame stof in de peelings. Ook nu checken we de producten die je thuis gebruikt en vullen we aan wat (bijna) op is.
  • Na weer 4 weken, en de 3de sessie, zien we een duidelijk verschil in de hyperpigmentatie van de huid. Het pigment is zichtbaar verbeterd (na 3 intensieve sessies), 4 weken hersteltijd.
  • Na 4 weken starten we een bindweefselbehandeling met diepte ampul en vochtherstel in de onderliggende huidlagen.
  • Extra treatment 1 week voor kerst aangevuld met een bindweefselmassage en glowbooster.
  • Na de feestdagen: laatste onderhoudsbehandeling met dieptereiniging.

‘Huidwerk Intensief’
Intensief programma van 10 weken

Tijdens dit traject staat jouw huid gedurende 10 weken centraal. Zo kunnen we op een diepwerkende manier problemen zoals: acne, gevoelige huid en rimpels aanpakken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw huid geen specifieke problemen heeft maar wel wat extra energie kan gebruiken voor een mooie glow.

Bestaat uit: 4 behandelingen bij Huidwerk + alle producten die je thuis in deze periode nodig hebt:
€ 699,-

 

‘Huidwerk Beste van de klas’
Intensief programma van 26 weken

Een half jaar focussen op de wensen en behoeften van jouw huid.

Bestaat uit: 6 behandelingen bij Huidwerk + alle producten die je thuis in deze periode nodig hebt

€1299,-

 

‘Huidwerk Meester’
Intensief programma van 1 jaar

Tijdens dit traject maken we echt het verschil voor jouw huid. We halen alles uit de kast om jouw droomhuid te verwezenlijken.

Bestaat uit: 12 behandelingen bij Huidwerk + alle producten die je thuis in deze periode nodig hebt.

€2500,-