Behandelingen

Behandelingen

Hier vind je een overzicht van alles wat we te bieden hebben. En dat is nogal wat 🙂 Weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Dat snappen we! We helpen je graag met je keuze. Wil je alvast zelf een afspraak inplannen? Kies dan voor onze Meet & Treat; een fijne kennismaking met behandeling die we gaandeweg helemaal afstemmen op jouw huid.

Meet & Treat

Wat zijn jouw doelen op skin care gebied? Heb je misschien bepaalde probleemgebieden die je wil aanpakken? Na een uitgebreide intake starten we het behandeltraject en bepalen we samen wanneer dit succesvol is en wanneer we moeten bijstellen.

Meet & Treat · 60 minuten · €69

Kom je voor het eerst? Dan bekijken we samen uitgebreid wat jouw doelen zijn en hoe wij daar samen mee aan de slag kunnen. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een plan op en starten we met de eerste behandeling.

Nimue

Nimue is een heerlijk merk om mee te werken omdat het bomvol werkstoffen zit die echt wat doen voor de huid. De focus ligt op het aanpakken van huidproblemen waarbij een onderverdeling is in 4 lijnen: Acne, Pigment, Rosacea en Anti-aging.

‘De filosofie van Nimue is: herstellen, verjongen, beschermen en anti-oxideren.’

Het bijzondere aan Nimue is dat er fijne startpakketten zijn waarmee je de huid thuis al kan laten ‘wennen’ aan de actieve werkstoffen. Ook nadat je gestart bent zijn er perfecte producten voor thuis zodat je echt snel resultaat ziet.

Nimue Clean Up · 30 minuten · €52

Reinigende, verzorgende check-up met peeling om je huid in korte tijd op te peppen.

Nimue Power · 45 minuten · €69
Nimue Boost · 60 minuten · €85

Complete onderhoudsbehandeling van reinigen, peelen en een flinke dosis anti-oxidanten met masker

Nimue Detox · 60 minuten · €99

Reiniging met een diepe, ontgiftende charcoal peeling

Nimue TCA · 75 minuten · €106

Zeer intense behandeling met diepwerkende peeling gericht op vermindering van pigmentatie, egaliseren van de huid en anti-aging. Na deze behandeling kan je wat gaan vervellen.

Nimue Glycol · 75 minuten · €106

Zeer intense behandeling met diepwerkende peeling gericht op vermindering van rimpeltjes, egaliseren van de huid en verbeteren textuur. Na deze behandeling kan je wat gaan vervellen.

pH Formula

pH Formula staat voor Skin Resufacing; meerdere peelings in combinatie met diepwerkende stoffen die de huid van binnenuit (op celniveau) aanpakken. In kuurvorm, waarbij de hoeveelheid werkstoffen langzaam wordt opgebouwd, wordt er gewerkt aan pigmentvlekken, acne, huidveroudering en chronische roodheid.

‘Doordat pH Formula zó vol werkstoffen zit is het essentieel om de huid thuis voor te bereiden op de behandeling en daarna te herstellen en voeden.

pH Formula is geen merk dat je ‘je leven lang’ gebruikt maar echt inzet als kuur met een bepaald doel voor ogen. Een kuur houdt in dat je thuis start met een set en na 2 weken heb je de eerste behandeling. Dit herhaal je ongeveer 2 tot 6 keer. Hoeveel behandelingen je nodig hebt bepalen we samen voorafgaand aan het traject.

pH Formula Resurfacing AGE · 60 minuten · €129

Zeer intense peeling om lijntjes en rimpeltjes te verminderen. Deze behandeling kan uitsluitend in kuurvorm waarbij de huid thuis al wordt voorbereid.

pH Formula Resurfacing MELA · 60 minuten · €129

Zeer intense peeling waarbij opeenhopingen van pigment (pigmentvlekken) worden vernietigd. Deze behandeling kan uitsluitend in kuurvorm waarbij de huid thuis al wordt voorbereid.

pH Formula Resurfacing CR · 60 minuten · €129

Zeer intense peeling voor de gevoelige huid met rosacea of couperose. Deze behandeling kan uitsluitend in kuurvorm waarbij de huid thuis al wordt voorbereid.

pH Formula Resurfacing ACNE · 60 minuten · €129

Zeer intense peeling voor de problematische, vette acne-huid. Deze behandeling kan uitsluitend in kuurvorm waarbij de huid thuis al wordt voorbereid.

pH Formula Boost · 60 minuten · €89

Perfect als kenninsmaking met pH Formula of als onderhoud tussen de kuren door. Hierbij is het niet vereist om de huid thuis al voor te bereiden. Hydratatie en oppervlakkige peeling om je huid tussendoor op te frissen.

pH Formula Vita C · 60 minuten · €89

Actieve verjongingsbehandeling waarbij geen voorbereiding thuis vereist is. Voor een mooie Glow.

pH Formula EYE & Neck · 60 minuten · €89

Specifieke probleemgebieden (hals en de huid rondom je ogen en mond) worden met microneedling en zuren aangepakt.

Inika Organic Skin Care

Een nieuw duurzaam skincare merk; Inika is natuurlijk, biologisch, vegan, 100% dierproefvrij en vrij van micro-plastics. De luxe producten van Inika zitten vol met superfijne werkstoffen, prachtige pigmenten en alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar.

‘Voor wie zijn of haar probleemloze huid een oppepper wil geven.’

Inika heeft heerlijke producten om de behandelingen thuis door te laten werken. Het gehele jaar door te gebruiken.

Inika Glowing · Treatment 45 minuten · €59

Een lekkere snelle boost waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd. De huid wordt gemasseerd met een heerlijke voedende olie en afgesloten met passende serums en crèmes.

Inika Radiant · Treatment 60 minuten · €79

Behandeling waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd. Deze behandeling wordt uitgebreid met een ampul of masker (afhankelijk van de behoeften van de huid). Heerlijke gelaatsmassage met voedende oliën en afsluitend met passende serums en crèmes.

Inika Illuminating · Treatment 90 minuten · €129

Zeer luxe anti-aging behandeling waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd. Deze behandeling wordt uitgebreid met een luxe serum én natuurlijk collageenmasker. Een heerlijke uitgebreide gelaatsmassage met voedende oliën en afsluitend met passende serums en crèmes. De huid wordt verlicht, vernieuwd en verjongd

Young

Skin goals! Speciaal voor de jongere huid van jongens en meiden tot 18 jaar.

De producten van OY! zijn 100% biologisch, plantaardig en bevatten geen agressieve ingrediënten of synthetische chemicaliën. Deze verzorgingsproducten zijn zelfs geschikt voor kwetsbare acne of eczeem huidjes. Bevat geen parfum

 

Deze producten zijn het gehele jaar door te gebruiken en ondersteunen de behandelingen

Young OY! · Treatment 30 minuten · €39

Een snelle check up van een half uurtje waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd.

Young OY! · Treatment 45 minuten · €52

Zeer zuiverende behandeling waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd. Deze behandeling wordt uitgebreid met een ampul of masker (afhankelijk van de behoeften van de huid).

Epileren wenkbrauwen · 15 minuten · €10

Perfect gestylde wenkbrauwen die er natuurlijk uit zien.

Harsen Wenkbrauwen · 15 minuten · €12,50

Perfect gestylde wenkbrauwen met zachte, 100% natuurlijke wax.

Harsen Bovenlip · 15 minuten · €10

Op een fijne, zachte manier verwijderen we die vervelende, ongewenste haartjes.

Diversen

Bindweefselmassage · 45 minuten · €75 (tijdens behandeling €35)

Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen waardoor fijne lijntjes verdwijnen, bindweefsel wordt verstevigd en de conditie van je huid verbeterd. Boek je de losse behandeling dan zullen we eerst gaan reinigen, peelen en gebruiken we een ampul met werkstoffen die wordt ingemasseerd. Boek je deze behandeling als supplement tijdens een andere behandeling dan zit daar al de reiniging en peeling in. De ampul met werkstoffen gebruiken we natuurlijk wel.

Epileren wenkbrauwen · €15 (tijdens behandeling €10)

Je wenkbrauwen worden perfect in model gebracht zoals jij ze wil hebben.

Harsen wenkbrauwen · €17 (tijdens behandeling €12)

Jouw wenkbrauwen worden perfect in model gebracht met een zachte wax.

Wenkbrauwen verven · €18

Jouw wenkbrauwen mooi egaal gekleurd. Superfijn op vakantie want natuurlijk waterproof.

Wimpers verven · €18

Jouw wimpers mooi egaal gekleurd. Superfijn op vakantie want natuurlijk waterproof.

Wimpers en wenkbrauwen verven · €29

Jouw wimpers én wenkbrauwen mooi egaal gekleurd. Superfijn op vakantie want natuurlijk waterproof.

Verwijderen gerstekorrels · vanaf €27

Gerstekorrels zijn vaak onschuldige onzuiverheden waar de meeste mensen heel graag vanaf willen. Deze behandeling is vanaf €25,- en dan trekken we ongeveer een kwartier uit voor het verhelpen van deze onzuiverheden.

Make up Inika Organic

We werken met de make up van Inika Organic. Dit is een award-winning merk uit Australie dat bestaat uit 100% natuurlijke make up van topkwaliteit. Mooie pigmenten en mineralen bevat en natuurlijk is het dierproefvrij en helemaal vegan. Is vrij van talk en niet comedogeen zodat het ideaal is voor een gevoelige huid die snel allergisch wordt.

Kleuradvies en aanbrengen · €55

Eerst kijken we samen naar wat jouw wensen zijn op make up-gebied. Wil je ’s ochtends binnen 5 minuten stralend voor de dag kunnen komen? Wil je wat meer tijd besteden en weten hoe je jouw sterke punten kunt benadrukken door te contouren? Of misschien wil je juist weten hoe je een sprankelende party make up aanbrengt? Dat leer je allemaal door een persoonlijke make up advies. Natuurlijk kijken we ook welke kleuren je het beste staan en welke kleuren je beter kunt mijden.

Dagmake up · €42

Een volledige make up geschikt voor overdag. Dit duurt ongeveer 20 minuten.

Party/Glamour make up · €55

Een volledige make up (inclusief shapen) voor een speciale gelegenheid. Dit duurt ongeveer 30 minuten.

Bruidsmake up (inclusief proef) · €135

Stralen op één van de mooiste dagen van je leven. Daar helpen wij je heel graag mee 🙂 Samen bekijken we uitgebreid wat jouw wensen zijn en zorgen we ervoor dat je er op je mooist uit ziet.

Wil je graag dat wij bij jou op locatie komen? Dat kan natuurlijk. We berekenen een meerprijs van €60,- mits binnen een straal van 10km rondom Oosterhout.

Wil je op de dag zelf ook je (schoon)moeder, zusje, bruidsmeisje(s) of andere speciale mensen om je heen verrassen met een professionele make up? Leuk! De kosten hiervoor zijn €42,- per persoon.

Permanente Make up

Geen harde lijnen maar met subtiele nuances jouw gezicht laten spreken, dát is permanente make up anno nu. Op een zo natuurlijk mogelijke wijze jouw gezicht laten stralen.

Alle prijzen zijn inclusief nacontrole (na 4-6 weken) maar exclusief touch up (na 1 of 1,5 jaar).

Eyeliner Infralash boven · €209

Deze zeer natuurlijk ogende techniek Infralash wordt gezet tussen de haartjes van je wimpers. Je ogen gaan hierdoor meer ‘spreken’ zonder dat je echt een lijntje ziet.

Eyeliner Infralash onder · €199

Deze zeer natuurlijk ogende techniek Infralash wordt gezet tussen de haartjes van je wimpers. Je ogen gaan hierdoor meer ‘spreken’ zonder dat je echt een lijntje ziet.

Eyeliner Infralash boven en onder · €379

Deze zeer natuurlijk ogende techniek Infralash wordt gezet tussen de haartjes van je wimpers. Je ogen gaan hierdoor meer ‘spreken’ zonder dat je echt de lijntjes ziet.

Eyeliner boven · €289

Zet je het liefst (bijna) iedere dag een lijntje? Hou je ervan dat je er altijd (een beetje) ‘opgemaakt’ uit ziet? Dan is dit wat voor jou! Met deze techniek zie je altijd een subtiele lijn boven je wimpers.

Eyeliner onder · €279

Zet je het liefst (bijna) iedere dag een lijntje? Hou je ervan dat je er altijd (een beetje) ‘opgemaakt’ uit ziet? Dan is dit wat voor jou! Met deze techniek zie je altijd een subtiele lijn onder je wimpers.

Eyeliner boven en onder · €499

Zet je het liefst (bijna) iedere dag een lijntje? Hou je ervan dat je er altijd (een beetje) ‘opgemaakt’ uit ziet? Dan is dit wat voor jou! Met deze techniek zie je altijd een subtiel lijntje op zowel je bovenste als onderste ooglid.

Wenkbrauwen · €349

Teken je het liefst (bijna) iedere dag je wenkbrauwen bij? Dan is dit iets voor je. Altijd perfect getekende wenkbrauwen terwijl het er wel natuurlijk uit ziet.

Touch up · binnen 1 jaar · €99

Graag zien we je binnen een jaar terug zodat we de permanente make up kunnen verzorgen. Dit is nodig om een prachtig resultaat te behouden.

Touch up · binnen 1,5 jaar · €139

Graag zien we je binnen een jaar terug zodat we de permanente make up kunnen verzorgen. Dit is nodig om een prachtig resultaat te behouden. Ben je net wat later? Geen probleem. Het is wat meer werk maar natuurlijk kunnen we ook dan nog een prachtig resultaat behalen.

Cosmetisch Arts

Versterk jouw natuurlijk schoonheid, precies waar jij dat wil. Cosmetisch Arts Rolf Jacobs is aangesloten bij Huidwerk voor deze specialistische behandelingen.

BOTOX ALLERGAN · Frons · €135
BOTOX ALLERGAN · Voorhoofd · €135
BOTOX ALLERGAN · Lachrimpels · €135
BOTOX ALLERGAN · Wenkbrauwlift · €125
BOTOX ALLERGAN · Kin · €85
BOTOX ALLERGAN · 1 zone · €135
BOTOX ALLERGAN · 2 zones · €260
BOTOX ALLERGAN · 3 zones · €380

Section

BOTOX ALLERGAN · Oksels · €385
BOTOX ALLERGAN · Handen · €385
BOTOX ALLERGAN · Haarlijn voor of achter · €250
FILLER ALLERGAN Juvederm Ultra 3 · Juvederm Voluma · €375 per ml
FILLER ALLERGAN Juvederm Volift · Juvederm Volbella · €375 per ml
FILLER ALLERGAN · Neusplooi · vanaf €500
FILLER ALLERGAN · Mondhoeken · vanaf €500
FILLER ALLERGAN · Lippen · vanaf €450
FILLER ALLERGAN · Diepe Rimpels · vanaf €350
FILLER ALLERGAN · Neuslijn · vanaf €450
FILLER ALLERGAN · Verjonging Oorlel · vanaf €350
FILLER ALLERGAN · Verjonging Handen · vanaf €700
FILLER ALLERGAN · Jukbeen vulling · vanaf €450
FILLER ALLERGAN · Liquid Facelift/Jukbeen vulling · vanaf €450
Oorlelcorrectie · €350 per oor

Deze operatieve ingreep vindt plaats bij de huisartsenpost bij het Amphia Ziekenhuis.

Ooglidcorrectie boven · €875

Deze operatieve ingreep vindt plaats bij de huisartsenpost bij het Amphia Ziekenhuis.

Ontharing

Ongewenste haargroei kunnen we op verschillende manieren verwijderen; harsen met de zachtste, 100% natuurlijke wax die er verkrijgbaar is of definitief door middel van IPL (Intense Pulse Lightning). We informeren je graag over jouw mogelijkheden.

Harsen · Bovenlip · €12
Harsen · Kin · €12
Harsen · Bovenlip & Kin · €18
Harsen · Gezicht · €29
Harsen · Hals · €18
Harsen · Wenkbrauwen · €17
Harsen · Oksels · €22
Harsen · Bikinilijn · vanaf €30
Harsen · Onderbenen · €42
Harsen · Benen & Bikinilijn · €55
Harsen · Onderarmen · €28
IPL · Bovenlip · €35
IPL · Kin · €45
IPL · Hals · €60
IPL · Wenkbrauwen · €35
IPL · Oksels · €65
IPL · Gezicht · €115
IPL · Onderbenen · €195
IPL · Armen · vanaf €135
IPL · Benen helemaal · €295
IPL · Bikinilijn · vanaf €85
IPL · Bikinilijn Uitgebreid · vanaf €120

Spray Tanning voor thuis

We werken met de producten op natuurlijke basis van Marc Inbane. Deze productlijn bevat prachtige natuurlijke kleuren en producten om thuis te gebruiken zodat je optimaal lang van jouw kleurtje kunt genieten. De spray tan breng je het mooiste aan met de speciale handschoen van Marc Inbane. We leggen je graag uit hoe je dit thuis goed kan gaan gebruiken.

Marc Inbane · Spray Tan voor thuisgebruik · €39.95

Wil jij snel een heerlijke bruine kleur? Deze Spray Tan droogt snel, geeft geen vlekken of strepen (mit je de tips hebt opgevolgd ;-), heeft een prachtige natuurlijk bruine kleur (echt niet oranje oid) Het is gemakkelijk aan te brengen.

 

Tips Spray Tanning

Voorafgaand aan de behandeling
Scrub de huid de dag vóór de behandeling met een scrubhandschoen of puur zout (geen product). Scheren of waxen kan tot 8 uur voor je sessie (anders is je huid te gevoelig). Was jezelf niet met producten van: Nivea, Palmolive, Dove of andere drogisterijproducten. Dit geldt ook voor shampoo enz. omdat je huid hier ook mee in aanraking komt. Smeer jezelf na het douchen niet in met olie/bodylotion; de huid moet het tanningproduct opnemen en dat gaat beter als deze een beetje ‘droog’is.

 

Tijdens de behandeling
Verwijder alle make-up voordat je de spray tan aanbrengt. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum op de dag van je tanning verpest je spray tan; doe dat dus niet.

 

Na de behandeling
Draag comfortabele, ruime, kleding op de dag van je tanning. Zorg ervoor dat het zo min mogelijk ‘schuurt’ op de huid zodat je geen strepen krijgt. Hydrateer je huid met een natuurlijk product (dus geen Dove, Palmolive enz; hier krijg je strepen van) na de behandeling. Hoe beter de huid gehydrateerd wordt des te langer de kleur blijft zitten. In plaats van met de handdoek te wrijven; dep jezelf droog na het douchen. Op die manier ‘schuur’ je je kleur er niet af. Geniet van je heerlijke bruine kleurtje!