Behandelingen

Behandelingen

Hier vind je een overzicht van alles wat we te bieden hebben. En dat is nogal wat 🙂 Weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Dat snappen we! We helpen je graag met je keuze. Wil je alvast zelf een afspraak inplannen? Kies dan voor onze Meet & Treat; een fijne kennismaking met behandeling die we gaandeweg helemaal afstemmen op jouw huid.

Meet & Treat

Wat zijn jouw doelen op skin care gebied? Heb je misschien bepaalde probleemgebieden die je wil aanpakken? Na een uitgebreide intake starten we het behandeltraject en bepalen we samen wanneer dit succesvol is en wanneer we moeten bijstellen.

Meet & Treat · 60 minuten · €69

Kom je voor het eerst? Dan bekijken we samen uitgebreid wat jouw doelen zijn en hoe wij daar samen mee aan de slag kunnen. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een plan op en starten we met de eerste behandeling.

Nimue

Nimue is een heerlijk merk om mee te werken omdat het bomvol werkstoffen zit die echt wat doen voor de huid. De focus ligt op het aanpakken van huidproblemen waarbij een onderverdeling is in 4 lijnen: Acne, Pigment, Rosacea en Anti-aging.

‘De filosofie van Nimue is: herstellen, verjongen, beschermen en anti-oxideren.’

Het bijzondere aan Nimue is dat er fijne startpakketten zijn waarmee je de huid thuis al kan laten ‘wennen’ aan de actieve werkstoffen. Ook nadat je gestart bent zijn er perfecte producten voor thuis zodat je echt snel resultaat ziet.

Nimue Clean Up · 30 minuten · €48

Reinigende, verzorgende check-up met peeling om je huid in korte tijd op te peppen.

Nimue Boost · 60 minuten · €79

Complete onderhoudsbehandeling van reinigen, peelen en een flinke dosis anti-oxidanten met masker

Nimue Detox · 60 minuten · €89

Reiniging met een diepe, ontgiftende charcoal peeling

Nimue TCA · 75 minuten · €99

Zeer intense behandeling met diepwerkende peeling gericht op vermindering van pigmentatie, egaliseren van de huid en anti-aging. Na deze behandeling kan je wat gaan vervellen.

Nimue Glycol · 75 minuten · €99

Zeer intense behandeling met diepwerkende peeling gericht op vermindering van rimpeltjes, egaliseren van de huid en verbeteren textuur. Na deze behandeling kan je wat gaan vervellen.

Nimue Micro Needling · 90 minuten · €129

Zeer intense behandeling met diepwerkende peeling gericht op aanmaak van collageen. Met ultra-fijne naaldjes maken we kleine ‘beschadigingen’ en brengen we werkstoffen diep in de huid.

pH Formula

pH Formula staat voor Skin Resufacing; meerdere peelings in combinatie met diepwerkende stoffen die de huid van binnenuit (op celniveau) aanpakken. In kuurvorm, waarbij de hoeveelheid werkstoffen langzaam wordt opgebouwd, wordt er gewerkt aan pigmentvlekken, acne, huidveroudering en chronische roodheid.

‘Doordat pH Formula zó vol werkstoffen zit is het essentieel om de huid thuis voor te bereiden op de behandeling en daarna te herstellen en voeden.

pH Formula is geen merk dat je ‘je leven lang’ gebruikt maar echt inzet als kuur met een bepaald doel voor ogen. Een kuur houdt in dat je thuis start met een set en na 2 weken heb je de eerste behandeling. Dit herhaal je ongeveer 2 tot 6 keer. Hoeveel behandelingen je nodig hebt bepalen we samen voorafgaand aan het traject.

pH Formula Resurfacing AGE · 60 minuten · €109

Zeer intense peeling om lijntjes en rimpeltjes te verminderen. Deze behandeling kan uitsluitend in kuurvorm waarbij de huid thuis al wordt voorbereid.

pH Formula Resurfacing MELA · 60 minuten · €109

Zeer intense peeling waarbij opeenhopingen van pigment (pigmentvlekken) worden vernietigd. Deze behandeling kan uitsluitend in kuurvorm waarbij de huid thuis al wordt voorbereid.

pH Formula Resurfacing CR · 60 minuten · €109

Zeer intense peeling voor de gevoelige huid met rosacea of couperose. Deze behandeling kan uitsluitend in kuurvorm waarbij de huid thuis al wordt voorbereid.

pH Formula Resurfacing ACNE · 60 minuten · €109

Zeer intense peeling voor de problematische, vette acne-huid. Deze behandeling kan uitsluitend in kuurvorm waarbij de huid thuis al wordt voorbereid.

pH Formula Boost · 60 minuten · €89

Perfect als kenninsmaking met pH Formula of als onderhoud tussen de kuren door. Hierbij is het niet vereist om de huid thuis al voor te bereiden. Hydratatie en oppervlakkige peeling om je huid tussendoor op te frissen.

pH Formula Vita C · 60 minuten · €89

Actieve verjongingsbehandeling waarbij geen voorbereiding thuis vereist is. Voor een mooie Glow.

pH Formula EYE & Neck · 60 minuten · €89

Specifieke probleemgebieden (hals en de huid rondom je ogen en mond) worden met microneedling en zuren aangepakt.

Maria Galland

Maria Galland is heerlijk om mee te werken voor de huid die al in balans is en we willen bekrachtigen.

‘Voor wie zijn of haar probleemloze huid een oppepper wil geven.’

Maria Galland heeft heerlijke producten om de behandelingen thuis door te laten werken. Het gehele jaar door te gebruiken.

Maria Galland · Treatment 30 minuten · €39

Een snelle check up van een half uurtje waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd.

Maria Galland · Treatment 45 minuten · €57

Behandeling waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd. Deze behandeling wordt uitgebreid met een ampul of masker (afhankelijk van de behoeften van de huid).

Maria Galland · Treatment 60 minuten · €72

Behandeling waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd. Deze behandeling wordt uitgebreid met een ampul én masker en een massage.

Maria Galland · Lift Expert 75 minuten · €89

Behandeling waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd. Deze behandeling wordt uitgebreid met een ampul én masker en een verstevigende bindweefselmassage.

Maria Galland · Modelage 75 minuten · €99

Behandeling waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd. Deze behandeling wordt uitgebreid met een ampul en een verwarmend modellerend gipsmasker. Onder dit speciale masker worden diverse voedende crèmes aangebracht boordevol werkstoffen .

Maria Galland · Mille 90 minuten · €129

Luxe behandeling waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd met de luxe producten van de Mille-lijn. Deze behandeling wordt uitgebreid met een ampul en een collageen vliesmasker.

Young

Speciaal voor de jongere huid van jongens en meiden tot 19 jaar.

Maria Galland · Treatment 30 minuten · €32

Een snelle check up van een half uurtje waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd.

Maria Galland · Treatment 45 minuten · €39

Behandeling waarin er wordt gereinigd, gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd. Deze behandeling wordt uitgebreid met een ampul of masker (afhankelijk van de behoeften van de huid).

Problem Skin · Behandeling vanaf 30 minuten · vanaf €42

Afhankelijk van de behoeften van de huid kiezen we voor de producten van pH formula of Nimue. Tijdens de behandeling zetten we in op het reinigen van de huid; een dieptereiniging, peeling en het verwijderen van onzuiverheden.

Epileren wenkbrauwen · 15 minuten · €10

Perfect gestylde wenkbrauwen die er natuurlijk uit zien.

Harsen Wenkbrauwen · 15 minuten · €12,50

Perfect gestylde wenkbrauwen met zachte, 100% natuurlijke wax.

Harsen Bovenlip · 15 minuten · €10

Op een fijne, zachte manier verwijderen we die vervelende, ongewenste haartjes.

Diversen

Bindweefselmassage · 45 minuten · €65 (tijdens behandeling €25)

Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen waardoor fijne lijntjes verdwijnen, bindweefsel wordt verstevigd en de conditie van je huid verbeterd. Boek je de losse behandeling dan zullen we eerst gaan reinigen,  peelen en gebruiken we een ampul met werkstoffen die wordt ingemasseerd. Boek je deze behandeling als supplement tijdens een andere behandeling dan zit daar al de reiniging en peeling in. De ampul met werkstoffen gebruiken we natuurlijk wel.

Epileren wenkbrauwen · €15 (tijdens behandeling €9,50)

Je wenkbrauwen worden perfect in model gebracht zoals jij ze wil hebben.

Harsen wenkbrauwen · €17 (tijdens behandeling €12)

Jouw wenkbrauwen worden perfect in model gebracht met een zachte wax.

Wenkbrauwen verven · €17

Jouw wenkbrauwen mooi egaal gekleurd. Superfijn op vakantie want natuurlijk waterproof.

Wimpers verven · €17

Jouw wimpers mooi egaal gekleurd. Superfijn op vakantie want natuurlijk waterproof.

Wimpers en wenkbrauwen verven · €28

Jouw wimpers én wenkbrauwen mooi egaal gekleurd. Superfijn op vakantie want natuurlijk waterproof.

Verwijderen gerstekorrels · vanaf €25

Gerstekorrels zijn vaak onschuldige onzuiverheden waar de meeste mensen heel graag vanaf willen. Deze behandeling is vanaf €25,- en dan trekken we ongeveer een kwartier uit voor het verhelpen van deze onzuiverheden.

Make up

We werken met de make up van Inika Organic. Dit is een merk uit Australie dat bestaat uit 100% natuurlijke make up van topkwaliteit. Natuurlijk is het dierproefvrij en helemaal vegan.

Kleuradvies en aanbrengen · €52

Eerst kijken we samen naar wat jouw wensen zijn op make up-gebied. Wil je ’s ochtends binnen 5 minuten stralend voor de dag kunnen komen? Wil je wat meer tijd besteden en weten hoe je jouw sterke punten kunt benadrukken door te contouren? Of misschien wil je juist weten hoe je een sprankelende party make up aanbrengt? Dat leer je allemaal door een persoonlijke make up advies. Natuurlijk kijken we ook welke kleuren je het beste staan en welke kleuren je beter kunt mijden.

Dagmake up · €35

Een volledige make up geschikt voor overdag. Dit duurt ongeveer 20 minuten.

Party/Glamour make up · €45

Een volledige make up (inclusief shapen) voor een speciale gelegenheid. Dit duurt ongeveer 30 minuten.

Bruidsmake up (inclusief proef) · €125

Stralen op één van de mooiste dagen van je leven. Daar helpen wij je heel graag mee 🙂 Samen bekijken we uitgebreid wat jouw wensen zijn en zorgen we ervoor dat je er op je mooist uit ziet.

Wil je graag dat wij bij jou op locatie komen? Dat kan natuurlijk. We berekenen een meerprijs van €60,- mits binnen een straal van 10km rondom Oosterhout.

Wil je op de dag zelf ook je (schoon)moeder, zusje, bruidsmeisje(s) of andere speciale mensen om je heen verrassen met een professionele make up? Leuk! De kosten hiervoor zijn €25,- per persoon.

Permanente Make up

Geen harde lijnen maar met subtiele nuances jouw gezicht laten spreken, dát is permanente make up anno nu. Op een zo natuurlijk mogelijke wijze jouw gezicht laten stralen.

Alle prijzen zijn inclusief nacontrole (na 4-6 weken) maar exclusief touch up (na 1 of 1,5 jaar).

Eyeliner Infralash boven · €189

Deze zeer natuurlijk ogende techniek Infralash wordt gezet tussen de haartjes van je wimpers. Je ogen gaan hierdoor meer ‘spreken’ zonder dat je echt een lijntje ziet.

Eyeliner Infralash onder · €169

Deze zeer natuurlijk ogende techniek Infralash wordt gezet tussen de haartjes van je wimpers. Je ogen gaan hierdoor meer ‘spreken’ zonder dat je echt een lijntje ziet.

Eyeliner Infralash boven en onder · €299

Deze zeer natuurlijk ogende techniek Infralash wordt gezet tussen de haartjes van je wimpers. Je ogen gaan hierdoor meer ‘spreken’ zonder dat je echt de lijntjes ziet.

Eyeliner Breed boven · €225

Zet je het liefst (bijna) iedere dag een lijntje? Hou je ervan dat je er altijd (een beetje) ‘opgemaakt’ uit ziet? Dan is dit wat voor jou! Met deze techniek zie je altijd een subtiele lijn boven je wimpers.

Eyeliner Breed onder · €189

Zet je het liefst (bijna) iedere dag een lijntje? Hou je ervan dat je er altijd (een beetje) ‘opgemaakt’ uit ziet? Dan is dit wat voor jou! Met deze techniek zie je altijd een subtiele lijn onder je wimpers.

Eyeliner Breed boven en onder · €340

Zet je het liefst (bijna) iedere dag een lijntje? Hou je ervan dat je er altijd (een beetje) ‘opgemaakt’ uit ziet? Dan is dit wat voor jou! Met deze techniek zie je altijd een subtiel lijntje op zowel je bovenste als onderste ooglid.

Wenkbrauwen · €299

Teken je het liefst (bijna) iedere dag je wenkbrauwen bij? Dan is dit iets voor je. Altijd perfect getekende wenkbrauwen terwijl het er wel natuurlijk uit ziet.

Touch up · binnen 1 jaar · €89

Graag zien we je binnen een jaar terug zodat we de permanente make up kunnen verzorgen. Dit is nodig om een prachtig resultaat te behouden.

Touch up · binnen 1,5 jaar · €129

Graag zien we je binnen een jaar terug zodat we de permanente make up kunnen verzorgen. Dit is nodig om een prachtig resultaat te behouden. Ben je net wat later? Geen probleem. Het is wat meer werk maar natuurlijk kunnen we ook dan nog een prachtig resultaat behalen.

Cosmetisch Arts

Versterk jouw natuurlijk schoonheid, precies waar jij dat wil. Cosmetisch Arts Rolf Jacobs is aangesloten bij Huidwerk voor deze specialistische behandelingen.

BOTOX ALLERGAN · Frons · €125
BOTOX ALLERGAN · Voorhoofd · €125
BOTOX ALLERGAN · Lachrimpels · €125
BOTOX ALLERGAN · Wenkbrauwlift · €125
BOTOX ALLERGAN · Kin · €75
BOTOX ALLERGAN · 1 zone · €125
BOTOX ALLERGAN · 2 zones · €240
BOTOX ALLERGAN · 3 zones · €350
BOTOX ALLERGAN · Oksels · €385
BOTOX ALLERGAN · Handen · €385
BOTOX ALLERGAN · Haarlijn voor of achter · €250
FILLER ALLERGAN Juvederm Ultra 3 · Juvederm Voluma · €350 per ml
FILLER ALLERGAN Juvederm Volift · Juvederm Volbella · €350 per ml
FILLER ALLERGAN · Neusplooi · vanaf €400
FILLER ALLERGAN · Mondhoeken · vanaf €400
FILLER ALLERGAN · Lippen · vanaf €350
FILLER ALLERGAN · Diepe Rimpels · vanaf €350
FILLER ALLERGAN · Neuslijn · vanaf €300
FILLER ALLERGAN · Verjonging Oorlel · vanaf €350
FILLER ALLERGAN · Verjonging Handen · vanaf €600
FILLER ALLERGAN · Jukbeen vulling · vanaf €250
FILLER ALLERGAN · Liquid Facelift/Jukbeen vulling · vanaf €250
Oorlelcorrectie · €350 per oor

Deze operatieve ingreep vindt plaats bij de huisartsenpost bij het Amphia Ziekenhuis.

Ooglidcorrectie boven · €695

Deze operatieve ingreep vindt plaats bij de huisartsenpost bij het Amphia Ziekenhuis.

Ontharing

Ongewenste haargroei kunnen we op verschillende manieren verwijderen; harsen met de zachtste, 100% natuurlijke wax die er verkrijgbaar is of definitief door middel van IPL (Intense Pulse Lightning). We informeren je graag over jouw mogelijkheden.

Harsen · Bovenlip · €10
Harsen · Kin · €10
Harsen · Bovenlip & Kin · €15
Harsen · Gezicht · €25
Harsen · Hals · €15
Harsen · Wenkbrauwen · €17
Harsen · Oksels · €17
Harsen · Bikinilijn · vanaf €20
Harsen · Onderbenen · €37
Harsen · Benen & Bikinilijn · €52
Harsen · Onderarmen · €25
IPL · Bovenlip · €30
IPL · Kin · €40
IPL · Hals · €55
IPL · Wenkbrauwen · €30
IPL · Oksels · €60
IPL · Gezicht · €105
IPL · Onderbenen · €175
IPL · Armen · vanaf €120
IPL · Benen helemaal · €295
IPL · Bikinilijn · vanaf €80
IPL · Bikinilijn Uitgebreid · vanaf €110

Spray Tan

We werken met de producten op natuurlijke basis van Marc Inbane. Prachtige, natuurlijke kleuren en aanvullende producten om thuis te gebruiken zodat je optimaal lang van jouw kleurtje kunt genieten.

Marc Inbane · Spray Tan hele lichaam (inclusief gezicht) · €32

Wil jij snel een heerlijke bruine kleur? Deze professionele Spray Tan droogt snel, geeft geen vlekken of strepen (mit je de tips hebt opgevolgd), heeft een prachtige natuurlijk bruine kleur (echt niet oranje oid) en blijft 2-3 weken zitten. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

 

Tips Spray Tanning

Voorafgaand aan de behandeling
Scrub de huid de dag vóór de behandeling met een scrubhandschoen of puur zout (geen product). Scheren of waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Was jezelf niet met producten van: Nivea, Palmolive, Dove of andere drogisterijproducten. Dit geldt ook voor shampoo enz. omdat je huid hier ook mee in aanraking komt. Smeer jezelf na het douchen niet in met olie/bodylotion; de huid moet het tanningproduct opnemen en dat gaat beter als deze een beetje ‘droog’is.

 

Tijdens de behandeling
Verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie verpest je spray tan; doe dat dus niet.

 

Na de behandeling
Draag comfortabele, ruime, donkere kleding en donker ondergoed op de dag van behandeling. Zorg ervoor dat het zo min mogelijk ‘schuurt’ op de huid zodat je geen strepen krijgt. Hydrateer je huid met een natuurlijk product (dus geen Dove, Palmolive enz; hier krijg je strepen van) na de behandeling. Hoe beter de huid gehydrateerd wordt des te langer de kleur blijft zitten. In plaats van met de handdoek te wrijven; dep jezelf droog na het douchen. Op die manier ‘schuur’ je je kleur er niet af. Geniet van je heerlijke bruine kleurtje!

Hand en Voet

Fijne behandelingen voor handen en voeten.

Hand · Spa Treatment · €25 (€15 tijdens behandeling)

Top verzorgde handen met een naturel nagellak.

Hand · Spa Treatment Plus · €45

Top verzorgde handen met een extra pakking en Gel Nagellak (kleur mag je natuurlijk zelf kiezen).

Hand · Paraffine Pakking · €20

Warme, intensieve pakking tegen schrale en droge handen.

Hand · Gel nagellak · €30

Topper; ruim 2 weken verzorgde nagels in een leuke kleur (die kies je natuurlijk zelf).

Hand · Verwijderen Gel Nagellak · €7,50 (gratis bij een nieuwe gel nagellak)
Voet · Foot Spa Treatment Plus · €45

Voetenbad, -scrub, -massage, en -pakking met een verzorgende creme en gel nagellak.

Voet · Mommy Feet · €59

Hier waren we zelf groot fan van 🙂 Speciaal voor aanstaande mamma’s.. Tijdens het voetenbad krijg je een lekkere kruidenthee, daarna een ontspannende voet- en onderbeenmassage, scrub, hydratatie en gelakte teennagels met gel nagellak; helemaal klaar voor de bevalling!

Ook heel leuk als cadeau; we maken er dan een mooie bon van 🙂