Over Huidwerk

Ellen de Jonge – Bakx

Geboren in Oosterhout en wilde daar nooit meer weg 😉
Na haar opleiding tot Schoonheidsspecialiste in ‘s-Hertogenbosch heeft Ellen gewerkt in de sieradenbranche en voor Maria Galland. Hierdoor raakte ze zeer betrokken bij verschillende schoonheidssalons en werd haar passie steeds duidelijker; een eigen salon. Zonder poespas maar doelgericht werken aan mensen mooier maken. Intussen heeft ze ook nog twee prachtige zoons; Pepijn en Faber.

Échte resultaten bereiken en mensen laten stralen, dat geeft toch wel een kick!

Dorith Langeweg

Geboren in Raamsdonksveer maar na 2 maanden verhuisde ze ‘gelukkig’ naar Oosterhout. Haar opleiding tot schoonheidsspecialiste deed ze (samen met Ellen) in ‘s-Hertogenbosch waarna ze ervaring ging opdoen in Oosterhout en Breda.

Mensen zich fijn kunnen laten voelen geeft mij het allermeeste voldoening. Als zij lekker in hun vel zitten, zit ik dat ook!

Intussen is ze internationaal opgeleid, heeft ze verschillende specialisaties (visagie en permanente make-up) maar is ze vooral bekend om haar natuurgetrouwe permanente make-up. Na 12 jaar was de tijd daar om terug te keren naar Oosterhout en er samen met Ellen voor te gaan. Dorith heeft een prachtige dochter Lola en stoere zoon Noam. <3

Kom langs!

Heb je een specifieke huidklacht of -vraag, of ben jevan plan het komende jaar extra aandacht aan je huid te besteden? Maak meteen een afspraak! Dan kun je meteen ervaren dat een bezoek aan Huidwerk niet alleen wonderen voor je huid verricht maar ook gewoon een erg gezellig middagje is!